onsdag 27 januari 2010

Tack för mönster och bloggpris

Alla makens fiskepolare har fått eller kommer få bäbisar inom ett halvår. De lär vara lite slitna redan innan sommarens heliga fiskeresa.... Självklart måste fiskebäbisarna få lite kläder med lappen bak. Döttrarna och jag har hemsydda plyschbrallor hemma. När deras far också ville ha velourbyxor tvekade jag tills jag hittade mjukatygers egentligen ganska skitfula velour med lila fiskrens. Jag fick lite extra av snälla Anna för att kompensera beställningsstrul och det som blev över räckte precis till tre omgångar byxa och mössa.

Johannah som har fina bloggen pumpalot mailade över sitt mönster på hjälmmössa. Tack!!!!

Stort tack även till Kristin som gav mig en "kreativ blogger award" eller vad det nu heter på svenska. Just nu är jag så jourbjuggig att fantasin tryter. Fråga mig gärna om ni vill vet något om mig.

Utmärkelsen skickar jag hur som helst vidare till några underbart trevliga, roliga, hjälpsamma, generösa, duktiga och inte minst kreativa sömmerskor som inte bloggat just det här kedjebrevet tidigare. Minmina Fru skogstokig Katarina pejgan
1 kommentar:

Mina sa...

Åh! Jag måste missat just det här inlägget, har ju dig i min reader och trodde jag fick upp allt där! Grattis till utmärkelsen, du borde ha flera gånger om!
Och tack gulliga fina du för att du skickar den vidare till mig och min vilande blogg (men i slutet av februari ska jag kicka igång den igen!)
Kram, vännen!

Related Posts with Thumbnails