tisdag 21 oktober 2008

Jämställdhetsarbetet fortsätter...

Det enda egentillverkade på bilden är tvååringen och förstås maten på spisen. Köket är "orginal" från 1976. De matchande strumporna är från "Kiss&Bajs". På sista bilden har hon slocknat framför "Bompa".

3 kommentarer:

Botilda sa...

Man kan dräpa drakar i rosa klänningar också, tror du inte? Förresten så gissar jag att halsbandet är rätt egentillverkat också, fast kanske inte av dig. Så susig så... Sprallin har ännu inte visat något intresse åt det hållet - förutom att klänningar och kjolar är himla kul att snurra i.

Familjen skogstokig sa...

Min kompis har infört mottot reclaim pink hemma hos sig och sin treåring. Klänningar, rosa, glitter och allt man kan tänka sig ses som lika bra som allt annat, så länge det inte hindrar i lekarna. Och egentligen så varför inte-Fjant älskar också rosa, men eftersom han är en han så ses det ju nästan positivt.

Y sa...

så länge man kan leka och döda drakar är det absolut ok! Halsbandet är en present och troligen köpt, faktiskt. Hon fick spel idag när en dagiskompis petade på klänningen hemma hos oss. Den är högt älskad och visst ser hon ut som en liten bakelse i den. Men jag är mer förtjust i att det är bajskluttar på strumporna... :-)

Related Posts with Thumbnails