lördag 28 juni 2008

Livebilder från midsommar!

Snälla ottopippi efterfrågade livebilder från midsommar och idag när regnet hällde ner kändes det helt rätt att lägga upp lite glada barn i klänningar.På sista bilden sitter lillasyster ner bredvid midsommarstången, mitt i de dansande ringarna för att vila lite. Storasyster vägrade ta av sig sina fula skrikorangea solglasögon men hon tyckte att hon var fin i sin klänning.

8 kommentarer:

Mimmi sa...

Åh, så fina! Det var riktig midsommar det, med jordgubbar överallt. Så söta!

Y sa...

Tack!

Anonym sa...

Vilka underbara bilder!! Klänningarna är helt suveräna-oerhört passande en midsommar. Jag gillar verkligen tyget och vecken i fram.
/June på www.junebacken.se

Jenny sa...

superfint! hur hinner du allt?! :-)

Y sa...

tack vad snälla ni är!!
asså, de syddes för ett år sen :-D jag bara krämar ur lite bloggutrymme

OttoPippi sa...

TACK!!! Vilka härliga bilder!!! Jag har varit lite off den här helgen så jag fick syn på bilderna idag!! Underbart! Klänningarna passar ju perfa nu! Ser ut som om ni haft det super!!!

OttoPippi sa...

Det verkar inte som om mina kommentarer "fastnar" hos dig!! (??) Nåväl, jag skrev ungefär såhär nyss: Tusen tack för titten!!!! Klänningarna passar super nu och är verkligen så underbart söta på!! Ni verkar dessutom ha haft en härlig midsommar!! :-)

Y sa...

tack själv! Det är jag som är paranoid och granskar alla kommentarer innan de hamnar på sidan. Som jag har förstått det är man ansvarig för det som står på ens sida och då har jag bättre koll. Men hittills har jag inte avslagit någon kommentar så jag får nog tagga ner paranoian.

Related Posts with Thumbnails